Христо Стоичков хвърли Генерал Тошево в невиждана еуфория. Кавалерът на Златната

...
Христо Стоичков хвърли Генерал Тошево в невиждана еуфория. Кавалерът на Златната
Коментари Харесай

Христо Стоичков зарадва фенове в Генерал Тошево

Христо Стоичков хвърли Генерал Тошево в невиждана еуфория. Кавалерът на „ Златната топка “ гостува в североизточния град за следващото показване на своята „ История “. Заедно с него беше Владимир Памуков, съавтор на бестселъра.

Издателите от „ Софтпрес “ направиха всичко допустимо шоуто да премине по най-хубавия метод. Над 1000 книги откриха новите си притежатели. Естествено – всички с персонален подпис от най-известния българин по света.

Стоичков направи и нещо невиждано до момента. На централния площад в Генерал Тошево най-великият ни футболист взе участие в спонтанна 15-минутна конференция. Този път не му задаваха въпроси единствено публицисти, а и почитатели. 

Камата с усмивка се забавляваше на всички даже провокативни питания. Вече като умел тв анализатор от американския колос TUDN за него от дълго време няма неуместни въпроси.

За първи път имаше и викторина сред почитателите. Най-знаещите получиха продукти от неговия бранд H8S.

„ Изключително съм благополучен, че се видях с толкоз доста хора, които към този момент мога да нарека мои другари ", сподели Стоичков. 

" Тези срещи са необикновено зареждащи за мен. Турнето на „ Историята “ занапред стартира “, даде обещание Камата.

Стоичков употребява гостуването, с цел да се види с близки другари в Добрич и Каварна. На финала на деня даде обещание: „ Генерал Тошево, отново ще се забележим! “

Снимки от срещата на Стоичков с почитателите вижте в прикачената изложба
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР